Дайте скрепам корвалолу: Турчинов анонсував масштабні ракетні випробування

Тактико-технічні характеристики українських ракет не суперечать угоді щодо знищення і нерозповсюдження ракет середньої дальності.

Фото: replyua.net

У кінці поточного року в Україні пройдуть масштабні випробування крилатих ракет вітчизняного виробництва. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов у кулуарах XI Київського безпекового форуму, повідомляють Патріоти України.

"Що стосується підготовки крилатих ракет українського виробництва, ми вже будемо бачити і пускову установку, і вже відпрацьовану технологію виробництва цих ракет. І будуть проведені серйозні випробування, не державні, але досить масштабні, десь в кінці цього року", - повідомив очільник РНБО.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...