Дайте скрепам корвалолу: У Росії влаштували істерику через Javelin в Україні

У Москві погрожують "потужною відповіддю".

Ілюстрація: strana.ua

Поставка американських протитанкових ракетних комплексів Javelin Україні стане стимулятором агресії з боку української влади. Таку думку висловив так званий депутат Держдуми від анексованого Криму Руслан Бальбек, повідомляють Патріоти України.

За його словами, це нібито - якась "червона кнопка, яку українські політики так і прагнуть натиснути". При цьому Бельбек заговорив про удари у відповідь. "Тому що розстріл своїх військовослужбовців на російській території офіційна Москва не потерпить - відповідь прийде негайно. До того ж Javelin не так ефективно показав себе у Сирії - цілком можливо, що українська сторона в деякому роді буде і розчарована", - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко підтвердив поставку в Україну американських протитанкових комплексів "Джавелін" (Javelin) і подякував за них президентові США Дональду Трампу.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...