Далі - екстрадиція? У Києві затримали Саакашвілі (відео)

Фото: timer-odessa.net

Лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі затримали у київському ресторані "Сулугуні". Про це написав Давид Сакварелідже на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Міхеїла Саакашвілі затримали в ресторані "Сулугуні" (провулок, Музейний, 10): три буса "Фольцваген", номерні знаки АА (номер одного з них – АА0121СН). Всі їдемо туди!" – йдеться в дописі.

Сакварелідзе також опублікував кількасекундне відео з затримання Міхеїла Саакашвілі, на якому люди у камуфляжі затримують його.

Журналіст видання "Форбс Україна" Володимир Федорин на своїй сторінці у соцмережах додав, що Саакашвілі затримали люди в куртках Держприкордонслужби України. Додамо, у провулку Музейний розташований офіс партії "Рух нових сил".

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...