"Давай, до свиданья!": Естонія не впустила російських тележурналістів

Журналістів телеканалів Life78 та НТВ висадили з автобуса на пропускному пункті "Івангород".

Естонія не впустила російських журналістів. Фото: polit.ru.

Журналістів російських телеканалів НТВ і Life78 не пустили до Естонії. Про це заявила головний редактор петербурзького телеканалу Life78 Світлана Левінтас, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Їх зняли з автобуса, вони їхали в прес-тур, там були інші ЗМІ, але зняли нашу знімальну групу і НТВ, наскільки я знаю. У наших кореспондентів немає робочої шенгенської візи, вона туристична. Це формальний привід", - сказала Левінтас.

Тим часом на сайті НТВ з'явилося повідомлення про те, що журналістів каналу не пустили до Естонії.

"Кореспондента Олексія Кобилкова й оператора Іллю Кондратьєва висадили з автобуса на пропускному пункті "Івангород". Журналісти їхали в прес-тур на запрошення міської управи Таллінна," - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше з Латвії видворили до Росії пропагандиста російських державних телеканалів Russia Today і "Звезда" Грема Філліпса.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...