Давно вже час: Україна, схоже, наважилась на тотальне блокування російських активів

Питання буде розглянуте на РНБО через збройну агресію проти кораблів ВМС ЗСУ.

Генеральний прокурор Юрій Луценко має намір направити листи президенту Петру Порошенку та до РНБО із пропозицією про введення санкцій щодо окремих юридичних і фізичних осіб РФ через збройну агресію проти кораблів ВМС ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні я направлю (я член РНБО) лист президенту і секретарю РНБО з пропозицією з огляду на акт збройної агресії РФ проти кораблів України", - сказав Луценко у понеділок ввечері.

"Вважаю за необхідне в установленому порядку винести на розгляд РНБО питання щодо застосування до окремих фізичних та юридичних осіб РФ персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів, зокрема у вигляді блокування активів на території України", - додав він.

На думку генпрокурора, таке блокування активів має тривати до деокупації українських територій.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...