Демократична тиранія: Бацька обіцяє "драти" своїх синів, як "сидорову козу"

У Лукашенка троє синів. Віктор 1975 року народження, Дмитро 1980 року народження та Микола, який народився у 2004 році.

За словами президента Білорусі, він привчає своїх дітей жити так, як живуть прості люди, інформують Патріоти України. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив журналістам 5 жовтня, що радий тому факту, що його сини не стали представниками золотої молоді.

"Під час виховання як вийде: якщо не розуміє – можу жорстко сказати. Я все-таки президент, тому, напевно, і діти враховують, що батька краще не розчаровувати, і якщо він так говорить – це вже закон. Тому я не зразок у вихованні дітей і не приклад для наслідування. Та й діти розуміють, що батька підвести не можна. Я дуже радий, що вони не стали золотою молоддю, як модно зараз говорити... Я думаю, що ви повірите в мою щирість, тому що ви моїх дітей ніде розпальцьованими не бачите. А якщо бачите – скажіть, навіть напишіть. Я миттєво відреагую. Я привчаю їх жити так, як живете ви, як живуть прості люди", – сказав Лукашенко.

За його словами, кожен із його старших синів "узяв під своє крило" навчальний заклад та надає йому допомогу напередодні навчального року, водночас молодший син допоміг дітям у придбанні шкільного приладдя та одягу. "Зібрали те, що він за літо заробив, старші йому трохи дали, я дві місячні зарплати у цю касу поклав, мої домашні потрошку зібрали – і 50 людям у школі надали допомогу. Це його виховання: якщо у тебе є – допоможи тому, хто потребує", – продовжив Лукашенко.

Він також розповів, що в його шкільні роки підручники загортали в хустку, тому що не було можливості купити портфель.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...