"Денег нет": Російські бізнесмени написали колективну скаргу на Медведєва Путіну

Фото: inosmi.ru

Російський бізнес поскаржився на прем'єр-міністра Дмитра Медведєва в листі до глави РФ Володимира Путіна. Копія звернення керівників чотирьох бізнес-об'єднань - РСПП, "Ділової Росії", ТПП і "Опори Росії" виявилася в розпорядженні "Відомостей", повідомляють Патріоти України.

У листі зазначено, що уряд не виконує обіцянку не підвищувати податкове навантаження.

Мораторій на зростання податкового навантаження президент Росії ввів у 2014 році аж до кінця 2018 року. Але з того часу з'явилося безліч платежів і зборів, які формально податками не є.

"Новий проект бюджету вводить одразу три нові платежі. Це неминуче призведе до скорочення інвестицій, до зростання цін на засоби виробництва і на кінцеву продукцію практично по всіх галузях", - йдеться в листі.

Спікер Путіна Дмитро Пєсков не відповів на питання журналістів про ці претензії. Представнику прем'єр-міністра Наталії Тімаковій нібито не відомо про лист.

Цей лист викликав іронію у користувачів мережі. "Ворон ворону око не виклює", "Два дебіла - це сила", "Сопливий Димон..." - коментують вони цю новину в Twitter.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...