"Державна міграційна служба відмовила Саакашвілі в статусі біженця" - Луценко

За словами очільника ГПУ, таким чином тепер "відсутні будь-які спеціальні обставини", які могли б унеможливити депортацію або екстрадицію екс-голови Одеської ОДА.

Юрій Луценко. Фото:detector.media

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що Державна міграційна служба відмовила Міхеїлу Саакашвілі в наданні статусу біженця. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Таким чином, за його словами, "відсутні будь-які спеціальні обставини", які могли б унеможливити депортацію або екстрадицію Саакашвілі.

"Якщо раніше я заявляв, що Саакашвілі має статус, який унеможливлює його депортацію або його екстрадицію будь-яким чином, то зараз Державна міграційна служба відмовила йому в статусі біженця", - сказав Луценко.

Посудина водотоннажністю у 32,2 т і вартістю $3000 000: В ГУР розповіли, як дрон Магура V5 наздогнав та потопив високошвидкісний російський "Мангуст"

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...