Дешевше провести 10 років підряд вибори, ніж тримати Яценюка при владі, - нардеп (відео)

Главу уряду таки хочуть відправити у відставку.

Арсеній Яценюк. Фото: ЖЖ"Народний фронт" продовжує говорити, що буде рятувати країну. Але такий "порятунок" лише доведе Україну до зубожіння, вважає Володимир Парасюк. Таку думку народний депупат висловив під час Ток-Шоу "ЧЕ"на телеканалі новин "24", повідомляють Патріоти України.

"Якщо розібратись - я ніколи не повірю у вчорашні слова Луценка. Я не повірю в його благі наміри міняти уряд, щоб він був технократичний та незалежний від політики. Я в це не вірю. Це просто збільшення впливу президента на ті чи інші процеси", - наголосив він.

Стосовно "Народного фронту" Парасюк обурився, чому політсила думає, що є єдиною інстанцією, яка може врятувати країну. На його думку, через те, що партія не слухає альтернативи, в Україні - політична криза і багато критики в сторону прем'єра, який не слухає.

Україні набагато дешевше провести десять років підряд вибори кожних два роки, ніж тримати Яценюка рік при владі. Цифри прості - це розтрачання державних коштів за його правління та ціна виборів у цій країні. Нам потрібно знайти 226 людей в країні, які запустять процеси технократичності, - сказав нардеп.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...