"Дівчинка з напомадженим ротом": Найєм і Добкін "зчепилися" в прямому ефірі (відео)

СкріншотНародні депутати України (БПП) Мустафа Найєм і скандальний Михайло Добкін, який нещодавно залишив фракцію "Опозиційного блоку", посварилися у прямому ефірі на телебаченні. Це сталося на одній із програм каналу NewsOne, повідомляють Патріоти України.

Причиною конфлікту між парламентаріями стали розбіжності під час обговорення "конструктивної і неконструктивної опозиції" у Верховній Раді. Сварка почалася після того, як Найєм назвав Добкіна "клоуном", а екс-членів Партії регіонів, які потрапили в парламент у складі нових політичних сил, обізвав "повіями".

На це Добкін відповів йому не менш зухвалою образою.

"Я хочу передати цій дівчинці, що не голосував ні за бюджет, ні за закон про вибори, ні за все те, що виходить з її напомадженого рота", - звернувся він до Найєма.

Додатково до всього він назвав свого колегу "гордовитим, дурним і грубим".

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"