Для досягнення координації: Найближчим часом Порошенко і Макрон зустрінуться, - Клімкін

Голова українського МЗС також заявив, що не виключена тристороння зустріч за участю міністра закордонних справ Німеччини.

Павло Клімкін. Фото:news.tut.by

Зустріч президента Петра Порошенка з президентом Франції Еммануелем Макроном може відбутися найближчим часом Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"Президент теж знаходиться в щільному контакті, думаю, найближчим часом відбудеться його зустріч з новообраним президентом Франції Макроном, оскільки перед тим, як просуватися, треба досягти координації між нами трьома, але ми розуміємо, що без ангажування США, вирішального прогресу досягти важко", - сказав Клімкін.

Крім того, Клімкін заявив, що не виключена тристороння зустріч за участю міністра закордонних справ Німеччини.

"Йдуть дуже інтенсивні консультації з нашими німецькими друзями, французькими друзями, я недавно розмовляв з французьким міністром закордонних справ, плануємо зустріч найближчим часом, не виключено тристороння зустріч одночасно, і з німецьким міністром закордонних справ", - сказав він.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...