Для Кремля сьогодні один з найчорніших днів у році, - Кирило Сазонов

Сьогодні повинні оприлюднити результати міжнародного кримінального розслідування катастрофи малайзійського рейса MH17.

Світова спільнота звинувачує Путіна в тероризмі. Фото: REUTERS.

Сьогодні, швидше за все, оголосять результати тривалого, емоційного і ретельного розслідування катастрофи Боїнга, який збили в небі над Донбасом. В принципі, все передбачувано. Газета De Telegraaf повідомляє, що в Фінляндії було проведено секретний експеримент з метою визначити, яким типом ракети був збитий літак. Результати доводять, що атака була здійснена за допомогою російської ракетної установки «Бук», а не з українського озброєння. І це далеко не один висновок розслідування, який підтверджує вину Кремля. Так пише блогер Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

За його словами, раніше британське видання The Guardian, посилаючись на високопоставлених чиновників і дипломатів, вже повідомило, що міжнародне кримінальне розслідування катастрофи малайзійського рейса MH17, ймовірно, зробить висновок про те, що літак був збитий ракетою ЗРК «Бук», випущеної з території, контрольованої гібридною армією Російською Федерацією на сході України.

«Тому для Кремля сьогодні однозначно поганий день. Тому що після офіційного встановлення винних почнеться процес покарання...», – резюмував Кирило Сазонов.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...