"Для мене Зеленський - не персоналія. Україна потребує мільйонів Зеленських", - Коломойський (відео)

За словами бізнесмена, кандидат у президенти України Володимир Зеленський є для нього "символом зміни поколінь".

Ігор Коломойський. Фото: РБК.

Український бізнесмен Ігор Коломойський вперше підтримав висунення в президенти шоумена Володимира Зеленського, заявивши, що бачить в цьому "символічну зміну поколінь", передають Патріоти України.

Кореспондент запитав олігарха: можливо, майбутні вибори та участь Зеленського - це якийсь шанс для Коломойського "поквитатися" з нинішньою владою за ПриватБанк і інші кейси? "Ні. Ну, тобто ... Це взагалі не пов'язані речі. Тобто, у нас немає питання помсти", - з посмішкою відреагував той на запитання інтерв'юера.

Коломойський заявив, що для нього Зеленський - це "не персоналія", а "якийсь символ". "Символ зміни поколінь. Україна потребує не одного Зеленського, а мільйонів Зеленських", - зазначив він.

Зеленський в наступному епізоді програми заявив, що підтримки з боку олігарха у нього немає: "Я ніяка не іграшка в руках Коломойського". У відповідь на слова журналіста "пообіцяйте зараз, що в разі вашого обрання розслідування про мільярди, які нібито вкрав Коломойський, продовжаться", Зеленський сказав, що "всі ми перед законом рівні, будь то людина, будь то олігарх або найбільший бізнесмен".

"Якщо хтось щось вкрав і це доведено правоохоронними органами, ця людина повинна повернути. Ніхто нічого закривати не буде", - запевнив він.

Джерело: ВВС

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...