"Для того, щоб спілкуватися з представниками РФ, потрібно бути в костюмі хімзахисту": Нардеп потролив російських пропагадистів (відео)

Народний депутат Олексій Гончаренко у словесній перепалці з пропагандисткою кремлівського телеканалу "Россия-1" жорстко потролив її. Відповідно відео з кулуарів Парламентської Асамблеї Ради Європи він виклав у Facebook. Гончаренко тримав у руках гумові рукавички, повідомляють Патріоти України.

"Для того, щоб спілкуватися з російськими представниками, потрібно бути в костюмі хімзахисту. Ви вбиваєте людей хімічною зброєю. Ви любите їздити, дивитися на готичні собори, як в Солсбері. Ви з собою взяли Петрова і Баширова?", - запитав він. "Хочеться, щоб Путін вже кудись пішов на спочинок. Тому що він вже дістав весь світ... Путін з пітерського підворіття", - сказав нардеп.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...