Дні Яценюка пораховані: БПП і "Народний фронт" поділили портфелі в Кабміні Гройсмана, - джерела

За політичною силою екс-глави уряду залишаються закріпленими кілька міністерств.

Арсеній Яценюк та Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Парламентські фракції «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» досягли попередньої домовленості щодо партійних квот у майбутньому уряді Володимира Гройсмана. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ZN.UA.

За політичною силою Арсенія Яценюка закріплені міністерства внутрішніх справ, юстиції, освіти, інфраструктури, екології, а також молоді і спорту. Не виключено, що «Народному фронту» також довірять керівництво Мінкультом. Решту міністерств за квотою БПП очолять ставленики президента Петра Порошенка.

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...