До Росії повертаються головорізи: Стало відомо про серйозну проблему, з якою зіткнувся Путін

Повернення з Донбасу до Росії бойових командирів, які воювали на стороні "Л/ДНР", стало серйозною проблемою для президента Росії Володимира Путіна. Справа в тому, що такі люди звикли до повної відсутності закону. Про це заявив в ефірі "5 каналу" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Юрій Гримчак, повідомляють Патріоти України.

"Моральний стан досить погане в цих бойовиків-колабораціоністів. Їх там близько 40 000, також там величезна кількість інструкторів і командирів, бо фактично є офіційний командир роти, а є людина, яка командує з російським військовим званням і з приписом на відрядження", — зазначив він.

"Але в чому головний біль для Росії — ці люди частково повертаються, а повертаючись в Росію, вони стають злочинцями. Вони звикли до повної відсутності закону. І тому для них переступити через людське життя і грабежі, катування і т.д. не проблема, їх туди в ОРДЛО і відправляли, щоб вони там залишилися, але частина повертається і це зараз серйозна проблема для РФ", — сказав Гримчак.

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...