​Добігався за «Новоросією»: Глава «Оплоту» Жилін розстріляний під Москвою

Права рука губернатора Добкіна за часів Януковича, ватажок тітушек «Антимайдану» та найманців ОРДЛО отримав декілька куль в підмосковному ресторані. Вбиць ніхто не затримав

У ресторані «Ветерок» в підмосковному селищі Горки-2 невідомий відкрив стрілянину, повідомляє російський «Інтерфакс» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, зазначают Патріоти України.

За даними агентства, чоловік увійшов до ресторану і розстріляв з вогнепальної зброї двох відвідувачів. В результаті стрілянини одна людина померла на місці, а друга отримав важкі поранення, наразі госпіталізуваний.

Видання life.ru повідомило, що нападників було двоє, вони втекли на автомобілі Nissan жовтого кольору і іномарці темного кольору.

За даними Life убитим виявився терорист Євген Жилін. Другим потерпілим виявився - 39-річний чоловік. Як заявив сам потерпілий, його звуть Андрій К.

Трохи згодом з'явились нові подробиці вбивства ватажка "Оплоту". Кілер полюбляє каву (можливо навіть по-львівські ))) - ПУ).

Щоб нагадати про якого типа йдеться, наводимо відео сепаратистського ресурсу, де Євген Жилін розповідає як з Гіркіним та Захарченком воно відповідало "бандеровцам" силою.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...