"Добкін - тварина": Радник Авакова розповів про мешканців "дна" Верховної Ради України

Ілля Ківа різко висловився про Дмитра Добкіна та інших нардепів, але назвати їхні прізвища відмовився.

Верховна Рада очима Дмитра Добкіна. Ілюстрація: УНІАН.

"Загадкова" поведінка народного депутата Дмитра Добкіна є показником "дна", на якому перебуває українське суспільство. Про це заявив екс-глава департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Ківа інтерв'ю виданню"Обозреватель", повідомляють Патріоти України.

"Не знаю, занюхує він або ковтає психотроп, але його стан постфактум - показник дна, в якому ми сьогодні знаходимося. Адже це представник вищого органу законодавчої влади. Добкін - тварина. І вона створює майбутнє наших дітей", - сказав Ківа.

На думку нинішнього радника міністра внутрішніх справ, коли у вищому органі влади "присутні такі, як Добкін, це говорить вже не просто про ракову пухлину, а про метастази".

"Але добкіни - це минуле, я вам точно кажу. Їх вже немає, вони - фантом. Народилося нове покоління, формується новий пласт суспільства. Запущений процес очищення, відродження, тому що досконалості немає межі. Наші діти повинні дихати одним повітрям - точно не добкиними", - вважає він.

Ківа також вкотре заявив, що багато депутатів вживають наркотики, і розмови про легалізацію - прямий доказ того. Правда, назвати прізвища таких "слуг народу" Ківа відмовився.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...