"Добкин, ты с#ый сепарский кусок д#ма!": Мерзенний вчинок Михайла Добкіна шокував соцмережі

Скандальний проросійський політик на своїй сторінці в соцмережі опублікував допис, в якому піднімає тост за "беркутівців" і від'їзд Байдена.

М.Добкін. Фото: Tv.ua.

Одіозний народний депутат, колишній член "Партії регіонів" і близький соратник Януковича Михайло Добкін на власній сторінці в соціальній мережі Твіттер опублікував фотографії чарок з алкоголем і зазначив, що піднімає тост на честь спецпідрозділу "Беркут", який причетний до вбивств на Майдані під час революції, повідомляють Патріоти України.

Скандальний проросійський політик у своєму дописі зазначив, що п'є не тільки в честь "Беркута", а й за від'їзд з України Байдена.

Таким чином колишній "регіонал" натякає на своє негативне ставлення до того, що США є близьким союзником України.

Сам Добкін неодноразово був помічений в принизливих покриваннях дружби з Росією під час підлої війни Кремля. У користувачів мережі викликало хвилю обурення нахабне блюзнірство політика.

Вони нагадали, як під час революції на Майдані Добкін постійно підкреслював власну симпатію до "Беркуту" і демонстрував лояльність серією фото.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...