​Добралися вже до Полісся: У Рівному СБУ шукає агентів ІДІЛ

У суто «бандерівському» краї, де ведеться війна хіба що з «бурштиновими бойовиками», промайнув новий і дуже екзотичний ворог. Вербувальники намагаються залучити українців під чорний прапор «істинних воїнів Аллаха».

Служба Безпеки України розпочала розшук агентів ІДІЛ у Рівному. Невідомі люди біля вокзалу обласного центру роздавали листівки, в яких агітували стати «воїнами халіфату», зазначають Патріоти України.

Про полювання на агентів "Ісламської держави" розповіла УНН керівник прес-служби управління СБУ в Рівненській області Інна Іллючок. За її словами, правоохоронці мають зразок листівки, однак поки не встановили осіб, які їх роздавали. Зараз триває пошук прихильників тероризму.

"Правоохоронці проводять заходу з пошуку причетних до цієї агітації осіб. Ми також вирішуємо питання стосовно відкриття кримінальної справи", - повідомила Іллючок.

На листівках пропонували роботу в терористичній організації ІДІЛ. За вступ організатори обіцяли 28 тисяч гривень. У контактах значились російський та український номери телефону.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...