Дональд Трамп назвав Хілларі Клінтон засновником ІДІЛ

Кандидат-республіканець звинуватив екс-держсекретаря Хілларі Клінтон в пособництві світовому тероризму.

Дональд Трамп. Фото: vesti.ru.

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відкинув припущення супротивників про те, що його передвиборча кампанія стикається з серйозними труднощами, а представники виборчого штабу вкрай незадоволені його поведінкою і непередбачуваними заявами, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виступаючи в середу перед своїми прихильниками в штаті Флорида, Трамп запевнив, що республіканці єдині як ніколи, незважаючи на те, що в американських ЗМІ з'явилися повідомлення, що впливові партійні діячі намагаються переконати мільярдера радикально змінити хід кампанії і навіть обговорюють можливі сценарії на випадок його виходу з передвиборної гонки.

"Я просто хочу сказати вам, що кампанія йде дуже добре, ми ніколи не були так добре об'єднані. Ми стартували 16 червня. Я б сказав, що з тих пір зараз найкращий період з точки зору того, наскільки ми об'єднані. Ми йдемо неймовірно добре. Ми лідируємо в штаті Флорида. Ви бачили опитування ", - сказав Трамп.

У той же час Дональд Трамп звинуватив Хілларі Клінтон у тому, що її політика на посаді держсекретаря США привела до створення і зміцнення угруповання "Ісламська держава".

"Подивіться, що відбувається з народами. Ми поводимося як країна третього світу, яка здійснює злочини. Ви бачите, що відбувається з поліцією. Погляньте на Орландо, на Сан-Бернардіно, погляньте на Всесвітній торговий центр. Подивіться на те, що відбувається по всьому світу. Ми дозволили ІДІЛ зайняти таке становище. Це зробила Гілларі Клінтон. Вона повинна отримати від них нагороду як засновниця ІДІЛ ", - сказав він.

Нагадаємо, раніше кандидат в президенти США Дональд Трамп у відповідь на заяву про некомпетентність назвав чинного президента країни Барака Обаму найгіршим президентом США.

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...