Дональд Трамп не захотів зустрічатися з Петром Порошенком, - АП

Український президент запропонував зустрітися обом кандидатам у президенти США: Клінтон погодилася, а Трамп не відповів.

Трамп проігнорував пропозицію Порошенка про зустріч. Фото: russian.rt.com.

У штабі кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа ніяк не відповіли на пропозицію українського президента Петра Порошенка про зустрічі в Нью-Йорку. Про це повідомили в Адміністрації Президента України, передають Патріоти України з посиланням на Foreign Polic.

АП направила запити про зустрічі в кулуарах Генасамблеї ООН і Дональду Трампу, і кандидату від демократів Гілларі Клінтон.

Штаб останньої погодився на зустріч, яка відбулася в понеділок, а представники Трампа проігнорували ініціативу Порошенка.

На момент публікації у Foreign Policy штаб Трампа не надав коментарів щодо цієї ситуації.

Як повідомлялося, у понеділок Порошенко в Нью-Йорку провів зустріч з кандидатом в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Український президент подякував Клінтон за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

Трамп відомий своїм неоднозначним ставленням до Росії та анексії Криму. Зокрема він заявляв про загрозу Третьої світової війни унаслідок спроби повернути Крим.

Як повідомлялося, згідно з даними загальнонаціонального опитування, проведеного телеканалом Fox News, кандидат на пост президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та її опонент від республіканців Дональд Трамп зараз мають практично однакову підтримку виборців. Уточнюється, що Трампу на виборах у листопаді 2016 р. готові віддати свій голос 40% респондентів, Клінтон набрала 41%.

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...