Дональд Трамп: "ООН - це клуб за інтересами, де люди збираються поговорити і добре провести час"

45-й президент США вважає, що Організація Об'єднаних Націй має великий потенціал, який не використовується.

Дональд Трамп розкритикував ООН. Фото: НТВ.

Обраний президент США Дональд Трамп назвав Організацію Об'єднаних Націй клубом, де люди збираються поговорити і добре провести час. У своєму Твіттері Трамп написав, що вважає ООН організацією з великим потенціалом, який практично не використовується. Обраний президент США додав, що його засмучує цей факт, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше Трамп розкритикував прийняття в Радбезі ООН резолюції, яка засуджує будівництво ізраїльських поселень на Західному березі річки Йордан. Він закликав діючу адміністрацію США заблокувати прийняття документа.

Однак в підсумку представники США утрималися при голосуванні, не дивлячись на те, що раніше регулярно блокували подібні резолюції по Ізраїлю. В результаті за резолюцію проголосували 14 країн-членів Ради Безпеки ООН, і вона була прийнята.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"