Дональд Трамп оприлюднив свій план на перші 100 днів президентства (відео)

​Трамп пообіцяв відмовитися від транстихоокеанського партнерства, скасувати екологічні обмеження, закликати Міністерство праці провести розслідування щодо робочих віз, запровадити заходи щодо захисту країни від кібератак і будь-яких інших форм атак.

Дональд Трамп. Фото: Вести.Ru.

Обраний президент США Дональд Трамп оприлюднив відеозвернення, в якому повідомив про свої плани на посаді президента на перші 100 днів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Трамп пообіцяв відмовитися від транстихоокеанського партнерства, яке було підписане Бараком Обамою 4 лютого 2016 року в Окленді (Нова Зеландія). Також він заявив про намір скасувати екологічні обмеження, введені попереднім президентом США, закликати Міністерство праці провести розслідування щодо робочих віз і ввести нові заборони на діяльність державних службовців.

За словами Трампа, альтернативою "катастрофічному" для США ТТП, яке він критикував ще під час передвиборної гонки, стануть "справедливі двосторонні торговельні угоди", які повернуть в США робочі місця.

"Чи буде це виробництво сталевих, будівельних машин або охорона здоров'я, я хочу, щоб наступне покоління виробництва і інновацій розвивалося прямо тут, на нашій батьківщині, в Америці", - сказав він.

Трамп повідомив, що вже дав вказівку своїй перехідній команді підготувати перелік дій, які допоможуть відновити закони і робочі місця в США.

Обраний президент також повідомив, що звернеться до Міністерства оборони і глави Об'єднаного комітету начальників штабів з проханням розробити "комплексний план щодо захисту життєво-важливої інфраструктури США від кібератак і будь-яких інших форм атак".


"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...