Дональд Трамп погрожує ввести війська в Мексику, - ЗМІ

"Якщо Мексика не в змозі зупинити "поганих хлопців", це зроблять американські солдати", - заявив Трамп.

Дональд Трамп. Фото: isp-ngo.com.

Президент США Дональд Трамп в телефонній розмові з президентом Мексики Енріке Пенья Ньєто пригрозив відправити туди війська, щоб зупинити "поганих хлопців", якщо мексиканські військові не зможуть впоратися з ними самостійно. Про це стало відомо з виписки зі стенограми розмови, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що витяг з діалогу яскраво ілюструє "дипломатію за зачиненими дверима", а також жорсткий тон Дональда Трампа, ідентичний тому, що він використовував під час передвиборної кампанії.

Представник Білого дому не прокоментував діалог, в МЗС Мексики заявили, що тон бесіди був конструктивним.

"У вас є купа поганих хлопців, ви робите недостатньо, щоб зупинити їх. Я думаю, ваші військові бояться, а наші - ні. Так що я міг би відправити їх, щоб подбати про цю ситуацію", - сказав Трамп Ньєто, згідно з випискою, наданоїюAssociated Press.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...