Донбасу мало: Туреччина назвала країну, яка опинилася під загрозою нападу Путіна

Через конфлікт з Вірменією, яку підтримує Кремль, під загрозою вторгнення РФ може опинитися Азербайджан, вважає турецький прем'єр.

Ахмет Давутоглу. Фото:www.unian.ua

Азербайджан знаходиться під загрозою вторгнення з боку Росії через конфлікт з Вірменією, яку підтримує РФ. Про це заявив прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давотоглу на спільній прес-конференції з прем'єром України Арсенієм Яценюком в Києві в понеділок, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Нова концепція російської політики - продовження експансіонізму і агресивності. Ситуація, яка почалася з Абхазії, триває в Криму. Зараз є три країни, територіальну цілісність яких порушили РФ: Грузія, Україна і Сирія", - зазначив глава турецького уряду.

За його словами, зараз під загрозою перебуває територіальна цілісність Азербайджану. "Росія намагається використовувати кожен момент, коли міжнародне співтовариство не виявило своєї реакції", - сказав прем'єр Туреччини.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...