Допомагав чим міг: СБУ затримала "посіпаку" терористів "ДНР"

Зловмисник фіксував переміщення українських військових на лінії розмежування і особисто передавав терористам зібрані дані.

СБУ. Фото: ЖЖ

Спільник бойовиків, який передавав дані про переміщення українських військових, затрималина Донеччині співробітники СБУ спільно з поліцією, пишуть Патріоти України.

"Житель Мар'їнського району активно допомагав представникам сепаратистів в проведенні незаконного референдуму про створення так званої "ДНР", будував для бойовиків блокпости, забезпечував їх паливно-мастильними матеріалами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисник фіксував переміщення українських військових на лінії розмежування і особисто передавав терористам зібрані дані.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України. Тривають відповідні процесуальні дії.

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...

Захоплення Харкова – шизофренічна фантазія Путіна, проте він не має такої можливості: Коваленко навів аргументи

вівторок, 21 травень 2024, 1:45

У військ Росії станом на зараз немає потенціалу для захоплення Харкова. Ще з 2014 року Харків є для росіян одним з основних міст, яке вони мріють окупувати, втім це не більше, ніж шизофренічні фантазії російського диктатора Володимира Путіна. Про це OB...