Допоміг зріст: Саакашвілі потрапив у бійку

Напад на голову Одеської області здійснив перший заступник директора Одеського припортового заводу.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:kontrakty.ua

Голову Одеської обласної держадміністрації Міхеїла Саакашвілі вдарили в п'ятницю, 20 листопада, після участі в ток-шоу Савіка Шустера, де він критикував газовий контракт Одеського припортового заводу. Про це йдеться в матеріалі Української правди, передають Патріоти України.

Як йдеться у статті, минула п'ятниця пройшла для Саакашвілі під знаком Одеського припортового заводу. Вранці він зустрічався на території підприємства з пресою, де заявив про існування корупційних схем на підприємстві.

У той же день одеська прокуратура провела на ОПЗ обшук в рамках кримінальної справи за фактами злочинного заволодіння коштами держави на суму більше 4 млрд гривень.

"Увечері - після ток-шоу Савіка Шустера, де ця тема докладно обговорювалася, - Саакашвілі отримав удар по дотичній в плече від першого заступника директора ОПЗ Миколи Щурікова", - написали журналісти, зазначивши, що потрапити по обличчю голові Одещини, який не очікував нападу, завадили високий зріст і реакція Саакашвілі.

Перед самою бійкою сталася суперечка в ефірі ток-шоу, в ході якої Саакашвілі критикував газовий контракт Одеського припортового заводу, а Щуріков - дії самого глави Одеської ОДА.

"Ви - ворог української держави, зруйнували те, що було в Грузії, а зараз прийшли руйнувати сюди Ми повернемося до розмови через місяць, коли я доведу, що я - ефективний менеджер, і ви брешете з приводу мого зв'язку з кимось" , - заявляв Щуріков.

"Те, що говорить цей суб'єкт, в останні дні говорить Іванчук, Мартиненко і прем'єр-міністр Яценюк в легкій формі.

Я як громадянин України не дам вам цю країну розграбувати, країну, яку ваші господарі довели до рівня Габону. Вас не влаштовують грузини в Одесі, тому що у вас раніше там був міжсобойчик", - відповідав йому Саакашвілі.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...