Допомогти героям: На благодійному аукціоні в Хмельницькому вторгували 30 тис. гривень для українських бійців

У Хмельницькому закрився благодійний мистецький аукціон "Ти тільки живи".

Скріншот

Благодійний аукціон під символічною назвою "Ти тільки живи", метою якого був збір коштів на лікування поранених атошників, завершився у Хмельницькому, повідомляють Патріоти України.

Організатори патріотичної акції запланували "з молотка" майже сотню робіт 40 митців з різних куточків України. Кошти, отримані від продажу лотів, будуть спрямовані на матеріальну підтримку поранених бійців АТО з Хмельниччини.

Мистецькі роботи для благодійного аукціону "Ти тільки живи" організатори акції збирали понад два місяці.

"Задум виник для того, щоб впорядкувати і спростити роботу волонтерів і бізнесменів для надання допомоги, в першу чергу, фінансової, даній категорії наших співвітчизників.У експозиції представлено роботи 43 творчих людей, загалом було виставлено 97 робіт.Надали роботи не тільки митці Хмельниччини, а й Вінниці, Києва, Тернополя", - розповів голова ради територіального відділення АППУ Ростислав Семків.

Вартість усіх робіт була оцінена у 220 тисяч гривень. Ціни на витвори мистецтва коливалися від кількох сотень до кількох десятків тисяч гривень. Серед учасників аукціону були й ті, для кого його організували – атовці.

Загалом на аукціоні вдалось продати 18 робіт відомих авторів та тим самим зібрати допомогу пораненим захисникам у сумі 31700 гривень.

Кошти, отримані від продажу лотів, спрямовуватимуться на надання фінансової підтримки пораненим бійцям АТО на окремий рахунок і розподілятимуться за рішенням наглядової ради, до складу якої входять представники районів і міст області.

Організатори впевнені: ініціатива принесла позитивний результат – і в матеріальному, і в моральному плані. Тому з однодумцями вже всерйоз замислюються над тим, щоб і надалі проводити подібні благодійні заходи і запрошують небайдужих людей активніше долучатися до них.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...