Довічне: Екс-президент Єгипту помре за гратами

За зраду батьківщині ніяке найжорсткіше покарання суворим вважатися не може.

Колишній президент Єгипту Мухаммед Мурсі засуджений до довічного ув'язнення. Фото: cont.wsКолишній президент Єгипту Мухаммед Мурсі сьогодні був засуджений Кримінальним судом Каїра до довічного ув'язнення. Настільки суворий вирок був винесений колишньому президенту за шпигунство на користь Катару, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

За даними слідства, Мурсі передавав Досі документи, що становлять державну таємницю, а в якості зв'язку при цьому використовувався катарський телеканал "Аль-Джазіра". Фігурантами справи є ще десять чоловік. Серед них колишній секретар Мурсі, декан одного з університетів, палестинський лікар, а також стюарт однієї з авіакомпаній.

Колишній президент Єгипту Мухаммед Мурсі до свого обрання на вищий державний пост був заступником глави ісламістської асоціації ''Братья-мусульмане'' і головою Партії свободи і справедливості (ПСС) - політичного крила асоціації "Братів-мусульман".

У червні 2012 року Мухаммед Мурсі переміг на перших після повалення Хосні Мубарака виборах глави держави в Єгипті. 3 липня 2013 року він був відсторонений від влади військовими після масових виступів єгиптян з вимогою його відставки.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...