Друг допоміг полонієм? В Італії в муках померла модель, котра мала стати ключовим свідком у суді проти друзяки Путіна Берлусконі

Нещасна місяць промучилась через імовірне отруєння радіоактивними елементами. Молода жінка дала свідчення, що приймала участь у непристойних вечірках, котрі організовував колишній прем'єр-міністр Італії

В Італії прокуратура розслідує обставини загибелі 34-річної моделі з Марокко Іман Фаділ, яка була одним з ключових свідків у кримінальній справі проти колишнього прем'єр-міністра країни Сільвіо Берлусконі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

Фаділ померла через місяць після надходження в лікарню з болем в животі. Перед смертю вона розповіла, що боїться, що була отруєна. Шеф-прокурор Мілана Франческо Греко розповів, що в обставинах загибелі моделі є дивні моменти.

"Лікарі не змогли визначити ніякої патології, яка могла б пояснити цю смерть", - заявив він. Офіс прокурора зазначив, що марокканка померла "після тривалої агонії".

Попередня токсикологічна експертиза показала, що смерть могла настати від відправлення комбінацією радіоактивних речовин, стверджує ANSA.

Фаділ давала свідчення на кримінальному процесі у справі Берлусконі в 2012 році. Тоді суд засудив його до семи років в'язниці за секс з неповнолітньою секс-працівницею і зловживанням службовим становищем. Його звинувачували в організації на своїй віллі вечірок "бунга-бунга", де він і його гості займалися сексом з повіями.

Фаділ розповідала, що була на одній з вечірок, де молоді дівчата, іноді в костюмах черниць, танцювали на жердинах еротичні танці. На іншій дівчина в нижній білизні танцювала для Берлусконі стриптиз в масці гравця, який належав футбольному клубу політика "Мілан" - Роналдіньо.

Вирок у цій справі був скасований в 2014 році. Прокуратура Мілана завела на Берлусконі нову справу, тепер його звинувачують у підкупі свідків на попередньому процесі, щоб ті давали неправдиві свідчення. Фаділ мала виступати і на цьому суді.

Сам Берлусконі відмовився коментувати смерть моделі. За словами друга Путіна, він не був з знайомий з померлою і ніколи з Фаділ не розмовляв.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...