Дружина й син не дочекались: На Донбасі загинув молодий боєць ООС (фото)

У ніч на 23 серпня на Донбасі загинув офіцер 128-ї гірсько-штурмової бригади Георгій Ольховський, повідомляють Патріоти України.

"На лінії вогню героїчно загинув командир гірсько-штурмової роти 15-го батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади старший лейтенант Георгій Ольховський. У січні цього року Георгію виповнилося 29 років, дома в нього залишилися дружина і син. Загинув близько 2-ї години ночі під час ворожого обстрілу опорного пункту, він віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність України", - йдеться у дописі.

Ольховський жив в Луцьку, але був родом з Криму. "Він мріяв його звільнити, знову побачити українським. За попередньою інформацією, Луцьк зустрічатиме Героя 24 серпня, в День Незалежності України", - розповіли у фонді "Повернись живим".


Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...