​Дуже добрий знак: На саміті G20 Трамп влаштував "холодний душ" очільнику недонаддержави (фото, відео)

На форумі найбільших економік світу Трамп пройшов повз Путіна, навіть не привітавшись. Наче біля нього був не лідер другої за мілітарною потугою держави світу, а якесь дрібне «х*йло», кепкують злі язики.

Трамп подивився - не роздивився. Путіну явно зраджує хвалений "чекістський" самоконтрольПрезидент США Дональд Трамп і Президент РФ Володимир Путін перед початком фотографування лідерів на саміті G20 в Буенос-Айресі не привітали один одного, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський "Інтерфакс". Показово, що церемонією фотографування у прес-центрі висвітлювали десятки журналістів.

Путіну дуже незручно. І нема куди подітись

«Опоздайка» Путін цього разу не примушував на себе довго чекати, як у Парижі. Він піднявся на подіум для фотографування навіть раніше американського колеги, але Трамп пройшов повз нього.

Трамп удав, що не помітив. Реакція Путіна - на обличчі прискіпливих кореспондентів

Потім глави держав "двадцятки" попрямували до зали першого пленарного засідання. Путін йшов одним з перших, президент США тримався подалі.

У залі "пленарки" Путін тепло привітався з наслідним принцом Саудівської Аравії, крісло якого, згідно розсадження, знаходиться поруч з кріслом президента РФ. Потім російський лідер зайнявся паперами. Трамп в цей час переміщався по залу, спілкуючись то з одним, то з іншим закордонним керівником, - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, напередодні Трамп скасував зустріч з Путіним в Аргентині на полях саміту G20, зв'язавши своє рішення з відмовою Росії повернути Україні захоплені судна і моряків.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...