​Диктатор вже не наважується залишити Москву: Американська розвідка вказала на ознаки смертельного переляку Путіна

Смерть від рук своїх, це те що все більше непокоїть диктатора-невдаху. Бліцкриг 2014-го давно позаду, а ті, що не збираються йти на дно з господарем Росії того і гляди, утнуть зі своїм благодійником щось недобре.

Експерти приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor вважають, що обшук в будинку тепер вже колишнього керівника Федеральної митної служби РФ Андрія Бельянінова проводився з метою посилення контролю ФСБ над економічними та фінансовими потоками в Росії. Про це йдеться у звіті Stratfor, повідомляють Патріоти України.

Американські аналітики вважають, що раптова відміна главою РФ Володимиром Путіним два тижні тому всіх внутрішніх поїздок і те, що тепер його робочий графік не є публічним свідчить про відсутність можливості у російського президента надовго покинути Москву.

Також у Stratfor відзначили, що ситуація в Кремлі відповідає словами російського опозиціонера Романа Доброхотова: "Менти бояться прокурорів, прокурори бояться Слідчого комітету, Слідчий комітет боїться ФСБ, ФСБ побоюється Кадирова, Кадиров боїться Путіна, а Путін боїться всіх".

На боці агресора: Китай різко збільшив поставки в Росію сировини для виробництва боєприпасів, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 15:28

Китай різко збільшив до Росії експорт нітроцелюлози. Це матеріал подвійного призначення, який можна використовувати для виробництва боєприпасів. . Видання вказує, що це сталося після початку вторгнення в Україну. Журналісти проаналізували дані, опублі...

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...