Дим стовпом: З'явилося відео потужного танкового "бою" на Донбасі

​У зоні відведення озброєння відбулися навчання танкістів. Основне завдання - визначити рівень підготовки бійців до контрнаступу.

Ілюстрація: narodna-pravda.ua

Танковий і механізований підрозділи на Донбасі підняв несподівано по тривозі командувач ООС Сергій Наєв, повідомляють Патріоти України.

"Підрозділи здійснили марш у певне місце, це де ми зараз перебуваємо, розташувалися на місці і були перевірені старшим командиром", - розповіли учасники.

Спочатку танки завдали ударів по уявному ворожому підрозділу з укриття, потім подолали завал, мінне поле і перейшли в атаку. Пізніше здолали і водну перешкоду.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...