Династія Трампів готує нового президента США

​Останнім часом 36-річну Іванку Трамп в мережі більше критикували, ніж хвалили, але недавній візит дочки президента США в Пенсільванію став винятком.

Іванка Трамп. Фото:Twitter

Іванка супроводжувала батька - Дональда Трампа - під час відвідування одного з заводів у штаті Пенсильванія і підтримала своєю промовою на мітингу. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Для поїздки "перша дочка" країни вибрала чорну водолазку, класичні брюки і туфлі в тон, а завершила образ довгим вовняним пальто теплого відтінку. З прикрас Іванка віддала перевагу лише сережкам з великими перлинами.

Зовнішній вигляд дочки Дональда Трампа настільки сподобався користувачам соцмереж, що вони не поскупилися на компліменти, а деякі навіть заявили, що Іванка виглядає, як майбутній президент США.

"Мадам президент. Перша жінка-президент! Як справжній бос! Одного разу вона стане президентом," - відреагували користувачі Twitter.

До речі, Майкл Вольф у своїй книзі "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа" (Fire and Fury: Inside the Trump White House), яка нещодавно з'явилася на прилавках, теж висловив таке припущення. За відомостями автора, Іванка і її чоловік Джаред Кушнер прийняли рішення, що вона буде балотуватися на пост президента, якщо з'явиться така можливість.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...