"Дитина не знає, що таке граната і як її кидати": У РФ зажадали "припинити робити із школярів пацифістів" (відео)

Віктор Бондарєв закликав повернути початкову військову підготовку у російські школи.

Сенатор Віктор Бондарєв. Фото: скріншот з відео.

На зустрічі з міністром освіти Росії Ольгою Васильєвої член Ради Федерації країни-агресора від Кіровської області Віктор Бондарєв закликав повернути початкову військову підготовку (НВП) у школи. Відповідний відеозапис опублікований на YouTube-каналі «Разом-РФ», передають Патріоти України.

«Чому прибрали НВП зі школи? Ви розумієте, що пацифіст не буде ніколи захищати батьківщину і віршами або пензликом її ніхто ніколи не захищав і не захистить? Ну зрозумійте, це треба вводити зараз. В армії термін служби скоротили до одного року завдяки пацифістам, дитина боїться автомата, дитина не знає, що таке граната і як її кидати. Ну хіба це нормальне явище?» — сказала Бондарєв.

Однак міністр погодилася з сенатором тільки з тим, що «певні розділи» треба вводити в старших класах і запропонувала підготувати відповідні пропозиції комітету з оборони і безпеки Ради Федерації, який і очолює Бондарєв.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...