"Диверсія" у Криму: Журналісти оприлюднили унікальні кадри про долю жертв російських військових (відео)

Представникам ЗМІ вдалося встановити деякі подробиці справи, хоча ФСБ швидко замітає сліди.

Скріншот

Журналісти знайшли мирного жителя, який став жертвою обстрілу російських військових в ніч на 7 серпня в Армянську, коли ФСБ нібито затримало так званих українських диверсантів в окупованому Криму. Про це йдеться в розслідуванні телеканалу Дождь, повідомляють Патріоти України.

За інформацією журналістів, в сірому автомобілі Skoda перебували двоє мирних жителів – чоловік Хафіз Хайдаров з села Суворово, де нібито і затримали диверсантів, і жінка, яку розшукати не вдалося. Журналістам вдалося дістати відео автомобіля з численними кульовими пораненнями. Крісла в автомобілі - без слідів крові, тому що постраждалих відразу витягли.

Вдалося з'ясувати, що жертви були доставлені в хірургію в Красноперекопськ. У чоловіка було чотири кульових поранення, прострелене стегно. У жінки також були поранення, зараз вона перебуває в реанімації, але в іншій лікарні.

В іншу лікарню перевели і Хайдарова. Журналістам вдалося розшукати його палату в хірургії, але з'ясувалося, що його серйозно охороняють. Стережуть жертву і представники місцевої поліції, і невідомі люди, які ховають обличчя за масками. Вони не пустили журналістів до Хайдарова, посилаючись на те, що у них немає розпоряджень.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...