​Екс-регіоналу не вперше втрачати обличчя: СБУ "нагнуло" мера Одеси

Чомусь ці проросійські та регіональні недобитки впевнені, що боятися треба було тільки «реальних пацанів» Януковича, а проєвропейські закони пост майданної влади можна брутально ґвалтувати

Геннадій Труханов "рамсы попутал", як у них кажуть

Служба безпеки України вимагає від мера Одеси Геннадія Труханова скасувати рішення про відміну декомунізацію низки вулиць, повідомляють Патріоти України.

З такою вимогою до Труханова звернувся начальник управління СБУ в Одеській області Сергій Батраков, повідомляє Управління СБУ в Одеській області на своїй сторінці у Facebook.

"Вимагаю невідкладної скасування зазначеного рішення, в зв'язку з тим, що воно порушує закон України №2558 від 25.05.2015 р (" Про засудження комуністичного і нацистського тоталітарних режимів, заборону їх пропаганди і символіки ")", - сказано в ньому.

Батраков додав, що рішення депутатів міськради може призвести до загострення соціально-політичної ситуації, антигромадською або антиконституційним виступів, які можуть бути використані для актів екстремізму або тероризму.

Як відомо, прокуратура 27 квітня відкрила кримінальне провадження за фактом скасування Одеською міською радою рішення про декомунізацію низки вулиць.

26 квітня Одеська міська рада скасувала декомунізацію низки вулиць, проведену колишнім губернатором Міхеілом Саакашвілі.

З огляду на це голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович попередив мера Одеси Генадія Труханова, що за повернення старих назв вулицям його можуть притягти до кримінальної відповідальності.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...