Екс-заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе створює політичну партію

Ідеологом політсили буде Михайло Саакашвілі, активні консультації ведуться з народними депутатами Сергієм Лещенком і Мустафою Найємом.

Сакварелідзе анонсував створення партії. Фото: ipress.ua.

На базі громадського "Руху за очищення" голови Одеської області Михайла Саакашвілі створять нову партію, заявив екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе. "Дуже активно йдуть консультації з усіма здоровими політичними або громадськими організаціями, щоб в Україні була створена перша здорова політична сила", - сказав Сакварелідзе на прес-конференції в Харкові, інформують Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Він також повідомив, що ведуться активні консультації з народними депутатами Сергієм Лещенком і Мустафою Найємом. Крім того, за словами Сакварелідзе, у нову політсилу може увійти "найкраща частина "Руху за очищення".

За його словами, партія орієнтуватиметься на малий і середній бізнес, а одним з ідеологів нової політсили стане Саакашвілі. "Михайло Саакашвілі буде з нами, звичайно. І він буде одним з ідеологів і драйверів цієї нової партії", - сказав Сакварелідзе.

За його словами, швидше за все, буде створено нову партію, а не перейменовано вже наявну. "Партія, я думаю, буде абсолютно нова. Вона створюватиметься з нуля. Нічого переробляти або перейменовувати ми не будемо", - сказав Сакварелідзе.

Він пообіцяв, що фінансування партії буде прозорим.

Нагадаємо, про те, що команда Саакашвілі створює політичну партію, повідомляв у березні його соратник Саша Боровик. Однак сам Саакашвілі це спростував.

Протягом лютого-березня "Рух за очищення" на чолі з Саакашвілі провів антикорупційні форуми практично у всіх обласних центрах України.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....