"Еще один пример договорняков, вранья и отсутствия государственного мышления": Саакашвілі образився на владу через "Євробачення"

Голова Одеської ОДА, який заради Євробачення навіть помирився з запеклим ворогом мером Одеси Генадієм Трухановим, розкритикував рішення влади щодо передачі права проведення пісенного конкурсу Києву.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: youtube.com.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі жорстко прокоментував присудження права на проведення Євробачення-2017 Києву. Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Повністю підтримую, ось вам і децентралізація в профіль, культурного зразка. Всі жирні шматки, все одно йдуть у Київ, щоб отримати свій профіт. Просто, примітивно, без думки про майбутнє", "Яка несподіванка! Столиця проти обласних міст! Таке враження, що Україна - тільки Київ. Я не здивуюся, якщо згодом з'явиться Одеська автономна республіка і Львівська. І хто ж ті 19 - У? Продажність навіть і тут.....аж бридко! P. S. Ще в МВЦ - позорняк! Я, до речі, киянин", "Не може Одеса на високому рівні провести Євробачення-2017. Банда Труханового жодного проекту вчасно не завершила, критого майданчика немає, ризикувати з покриттям стадіону, тим більше тільки на один раз, нераціонально. Об'єктивно Одесі не повинні були давати, тому що потрібно підготувати один критий майданчик на майбутнє. Одеса таке не запропонувала. Шкода, що з Трухановим взагалі вели спільну конференцію", - коментують публікацію Саакашвілі користувачі соцмережі.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...