Фашистів для Росії у світі побільшало: Шойгу порівняв Британію з нацистською Німеччиною часів Другої світової

Російський міністр оборони також зауважив, що НАТО вдвічі збільшила інтенсивність навчань, більшість яких, на думку Шойгу, мають антиросійську спрямованість.

Сергій Шойгу. Фото:http://hvylya.net/

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу порівняв британські військові навчання з навчаннями гітлерівських військ через нібито схожість техніки та форми умовного противника на російську. Про це Шойгу заявив під час засідання колегії Міноборони РФ, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

"У збройних силах Великобританії для позначення противника на полігоні Солсбері-Плейн почали використовувати танки російського виробництва та військову форму російської армії. Останнього разу такий метод навчання військ застосовувала нацистська Німеччина в роки війни", - заявив Шойгу.

Російський міністр оборони також зауважив, що НАТО вдвічі збільшила інтенсивність навчань, більшість яких, на думку Шойгу, мають антиросійську спрямованість. За його словами, Альянс вважає Росію головною загрозою та нарощує сили вздовж російського кордону..

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...