ФБР не знайшло зв'язків Дональда Трампа з Кремлем, - The New York Times

Жодне розслідування американських правоохоронних органів, які проводилися на вимогу лідера демократів в Сенаті Конгресу США Гаррі Ріда, не виявило прямих зв'язків між Трампом і російською владою.

Дональд Трамп. Фото: BBC.com.

Співробітники правоохоронних органів США заявили, що жодне з розслідувань не знайшло прямого зв'язку між кандидатом в президенти США Дональдом Трампом і російським урядом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"І навіть злом електронних листів демократів був направлений на зрив президентських виборів, а не на обрання пана Трампа", - йдеться в повідомленні.

Агенти ФБР більшу частину літа перевіряли наближених Трампа, шукали фінансові зв'язки з Росією, вираховували тих, хто причетний до злому серверів демократів, перевіряли версію про можливий секретний канал листування між компанією Trump Organization мільярдера з російським "Альфа-банком". А листи, відправлені банком, ймовірно, були рекламою.

Тому зараз жодне розслідування не виявило прямих зв'язків між Трампом і російською владою.

Раніше кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон закликала свого суперника по президентській гонці Дональда Трампа «негайно розкрити всі його зв'язки з Кремлем».

Вона також заявила, що американська розвідка підтвердила, що за кібератаками проти США з метою вплинути на підсумки виборів варто уряд Росії.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...