Федорович не сумує: Стало відомо, як наразі проводить час біглий Янукович

Президент у вигнанні долучається до скрепів - 18 серпня Янукович побував у Волгограді, оглянув музей-панораму "Сталінградська битва" і "Мамаїв курган".

"Они люстрировали моего кота!". Фото: espreso.tv.

Біглий екс-президент України Віктор Янукович відвідав Волгоград. Про це пише місцеве видання "Соцінформбюро", передають Патріоти України.

Янукович подорожує з охороною по Волзі на дорогій яхті, яку сфотографував журналіст. Джерело стверджує, що трипалубне судно може належати його синові, Олександру Януковичу.

Один з журналістів, який в цей час вів зйомку берега з катера на Волзі, спробував сфотографувати судно. Він був помічений екіпажем судна супроводу, яке наблизилося до берега. Від журналіста зажадали видалити фотографії, а після відмови "погрожували якимись великими проблемами".

Видання зазначає, що вдень 18 серпня Янукович побував у місті, "оглянув музей-панораму" Сталінградська битва "і Мамаїв курган". При цьому безпеку пересування екс-президента забезпечувала не тільки його охорона, а й російські поліцейські.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...