​"Фефекты фикции...": Після вірогідного запою у Дмитра Медведєва почалися проблеми з артикуляцією

За неофіційною інформацією з Кремля, прем'єр міністр Росії почав пити до нестями, на ногах не тримається, падає. Ось так і здобув "спортивну травму"

Російські ЗМІ раніше повідомляли про те, що прем'єр Росії Дмитро Медведєв отримав спортивну травму, через що кілька днів не з'являвся на публіці, нагадують Патріоти України. Однак за даними російського політолога Дмитро Анатолійович міцно запив, через останні глобальні невдачі. Недавно він з'явився на засіданні Кабміну після тривалої відсутності, і багато хто помітив, що Медведєв говорив набагато повільніше, ніж раніше. Експерти відзначають, що проблеми з промовою могли з'явитися саме після травми.

Учасники одного із заходів, в якому брав участь прем'єр, звернули увагу на його дивну мову. Медведєв говорив повільно, монотонно, при цьому робив дуже довгі паузи між реченнями. Прем'єр навіть не робив ніяких акцентів на словах. Дехто не виключають, що у нього міг статися інсульт.

Потрібно наголосити на тому, що Медведєв не був в офіційній відпустці, однак в Росії помітили, що він не брав участі ні в одному із заходів, які проводяться по лінії уряду.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...