Фоторепортаж: Петро Порошенко відвідав зону АТО

Президент сьогодні перебуває у робочій поїздці в Донецькій області.

Президент у робочій поїздці на Донеччині. Фото: прес-служба АП

Президент України Петро Порошенко 28 березня під час робочої поїздки в Донецькій області відвідав у зоні АТО Центр управління, а також прийняв доповідь штабу про оперативну ситуацію на фронті. Про це повідомляє прес-служба глави держави, інформують Патріоти України.

Також наголошується, що Порошенко призначив керівника АТО на території Донецької та Луганської областей Сергія Попка командувачем Сухопутних військ України, представивши його керівному складу штабу.

"Прошу пам'ятати, що саме на вас лежить потрійна відповідальність за долю країни, за ефективне застосування підлеглих військ для захисту Батьківщини, за життя кожного солдата, кожного громадянина нашої держави", - підкреслив президент.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...