"Гаманець Путіна лопнув": Слава Рабинович про черговий удар по Кремлю

Однією з постраждалих від санкцій виявилася дружина російського мільярдера Геннадія Тимченка.

Ілюстрація: ЖЖ

Внаслідок санкцій, які США ввели по відношенню до банку «Росія», цей «гаманець Путіна» в одну ніч занурився в стан «середньовіччя». Таку думку в інтервю журналістам оприлюднив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України.

«У березні 2014 року банк «Росія» - так званий гаманець Путіна - був повністю санкціонований, був санкціонований його головний акціонер Юрій Ковальчук, друг і касир Путіна. За одну ніч банк занурився в «середньовіччя», тому що будь-якого роду розрахунки у валюті для нього стали неможливими. Кредитні картки Visa і Mastercard - всі вони перестали працювати відразу», - нагадав Рабинович. Він додав, що однією з постраждалих від санкцій виявилася дружина російського мільярдера Геннадія Тимченка, яка «не змогла оплатити якийсь рахунок за медичну послугу карткою цього банку».

«Я знаю з перших рук від людей, які мають пряме відношення до банку «Росія», що на наступний день після введення санкцій проти нього в Москві і в Санкт-Петербурзі панував повний хаос, тому що у всіх клієнтів банку «Росія», зокрема, корпоративних, не було ніякого доступу до валюти і ніякої можливості переслати гроші з точки А до точки В. Банк повернувся в стан початку або середини 1990-х років, коли вони вимушено возили валюту готівкою на своїх броньованих автомобілях по Москві. Такого столиця давно не бачила», - розповів фінансист.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...