"Ганьба!": Екс-регіонала Вілкула мало не побили в Кам'янському (відео)

На записі видно, що в залі в момент зустрічі з нардепом вимкнене світло. Депутат намагався поговорити з присутніми, але його постійно перебивали і було чути незадоволений гул.

Фото: ЗМІ

Співголову парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула освистали під час його візиту в одну зі шкіл міста Кам'янське Дніпропетровської області. Відео інциденту опублікувала на своїй сторінці в Facebook місцева журналістка, повідомляють Патріоти України.

За словами самої журналістки, присутні в залі націоналісти почали співати Гімн України, намагаючись заглушити Вілкула. Багато хто приніс з собою українські прапори. "Що примітно, Вілкул співати Гімн не хоче", - прокоментувала журналістка.

"Давай їдь звідси, дядько", - вигукували з залу. Як тільки Вілкул під крики "Ганьба!" покинув зал, в приміщенні увімкнули світло. Пізніше нардеп все таки повернувся, разом з представниками поліції, і продовжив свій виступ.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...