​Ганнуся знову в «обоймі»: Герман заговорила про повернення Януковича

Біглий президент Віктор Янукович зміг би стати "губернатором Донбасу", переконана його колишня наближена.

Таку думку екс-нардеп регіоналка Ганна Герман наважилась оприлюднити в ефірі "112-Україна, повідомляють Патріоти України.

"Якщо буде знайдений такий компроміс, немає людини, яка може відродити цей край, яка краще (за Януковича, - ред.) його знає і розуміє", - зазначила одіозний політик. При цьому пані наголосила, що Янукович ще "може піднятися".

Як бачимо колишнє розчарування ,у колишньому шефові, котре Герман відкрито демонструвала після Революції Гідності як рукою зняло.

Нагадаємо, що наразі Янукович переховується від українського правосуддя у Росії. Його підозрюють в організації розстрілів учасників протесту на Майдані Незалежності, економічних злочинах і державній зраді. ГПУ готує заочний судовий процес над Януковичем за кілька місяців, або навіть тижнів.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...