Гарбуз від Порошенка: Президент терміново вилетів на Луганщину представляти нового керівника ОВЦА

Юрій Гарбуз пройшов за списками БПП в 114-му виборчому окрузі на Луганщині. Про його можливе призначення говорилося давно.

Юрій Гарбуз. Фото: depo.ua.

За попередньою інформацією, новим губернатором Луганської обласної військово-цивільної адміністрації стане Юрій Гарбуз. Він нардеп, виходець з Луганщини, багато років керував Марковщіною. Новину передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Президент України Петро Порошенко має намір Гарбуза представити сьогодні, 29 квітня. За даними керівника Лисичанської міської організації БПП "Солідарність", Порошенко вилетів на Луганщину. "Президент вже вилетів. Гарбуза представлять сьогодні", - заявив Віталій Шведов.

Подання, за його словами, має відбутися в найближчу годину. Відзначимо, що Юрій Гарбуз пройшов за списками БПП в 114 виборчому окрузі на Луганщині. Про його можливе призначення говорилося давно. Ще минулого тижня в Мережі з'явилося відео з Верховної Ради, коли Юрій Гарбуз на питання журналіста про його нову посаду ухилився від однозначної відповіді.

Юрій Гарбуз народився в селищі Міловому на Луганщині. Працював учителем, в 1992 році організував фермерське господарство, в 1999 році - кінний театр, який навіть брав участь у знаковій картині за участю Богдана Ступки "Тарас Бульба". Гарбузу 45 років, має вищу освіту.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...